Med anledning av Coronaviruset

Vi gör allt vi kan för att minimera spridningen av coronaviruset. Om du har feber, hosta eller andra besvär från luftvägarna vill vi att du avvaktar med undersökningen. Har du en bokad tid, kontakta oss för ny tid. För att begränsa antalet personer som vistas i våra lokaler är vi tacksamma om anhöriga endast medföljer om det är nödvändigt, t ex om patienten är ett barn eller behöver ledsagare.

Vi erbjuder

På Evidia Annedal i Göteborg utför vi MR-undersökning (magnetkameraundersökning, i folkmun även kallad magnetröntgen) med 3Tesla magnetkamera, CT-undersökning med den senaste typen av datortomograf och konventionella röntgenundersökningar i vårt moderna digitala röntgenlab. Vanligtvis kan vi erbjuda tid till samtliga undersökningar inom en vecka.

Med avdelningens 3Tesla Magnetkamera kan vi erbjuda den mest avancerade funktions- och bilddiagnostiken för kliniska undersökningar och forskningsuppdrag. Flera forskningsuppdrag genomförs idag på kliniken, bl a inom funktionell MR (fMRI).

Drop-in

Vi har drop-in för skelett- och lungröntgen. Det innebär att du inte behöver boka tid för de undersökningarna. När din läkare har skickat remissen till oss är du välkommen till vår röntgenavdelning under vår drop-in tid. Undersökningen tar bara ett par minuter men du kan behöva reservera lite längre tid för hela besöket. 

Boka tid

Lättast bokar du tid för magnetkameraundersökning (MR), konventionell röntgenundersökning, eller datortomografiundersökning (CT) genom att kontakta kliniken direkt under dagtid på vår bokningstelefon, via fax eller e-post. Se kontaktuppgifter i menyn till höger. Så snart vi mottagit din beställning via remiss eller på annat sätt så återkommer vi med en kallelse. Om du är ansluten till KIVRA så får du din kallelse där, annars kommer den med post. 

Vårdavtal

Inom privat vård har vi avtal med de flesta försäkringsbolagen på den svenska försäkringsmarknaden. Inom offentlig vård har vi kökortningsavtal med Västra Götalandsregionen.

Välkommen!