Drop-in

Vi har drop-in för skelett- och lungröntgen. Det innebär att du inte behöver boka tid för dessa undersökningar. När din läkare har skickat remissen till oss är du välkommen till vår röntgenavdelning under vår drop-in tid. Undersökningen tar bara ett par minuter, men du kan behöva reservera lite längre tid för hela besöket. Remiss behövs för samtliga undersökningar

Tidsbokning behövs för vissa undersökningar

Har din läkare skickat en remiss till oss för datortomografi, magnetkamera eller ultraljud? Så snart vi har mottagit din remiss skickar vi en kallelse. Om du är ansluten till KIVRA så får du din kallelse där, annars kommer den med post.

Svar på undersökningen

Svaret på undersökningen får du av din läkare (den läkare som har skrivit remissen).

Återbud

Om du inte har möjlighet att komma på din bokade tid meddela oss så fort som möjligt, senast 24 timmar före bokad tid, så får vi möjlighet att erbjuda någon annan den bokade tiden.

Remiss behövs

Remiss behövs för samtliga undersökningar. Remiss får du t ex av din husläkare eller av annan läkare.

Vad kostar det?

Vi har avtal med Västra Götalandsregionen och regionens patientavgifter gäller (besöket är avgiftsfritt). Är du privat- eller försäkringspatient gäller andra avgifter.

Vårdavtal

Inom offentlig vård har vi avtal med Västra Götalandsregionen. Vi har också avtal med privata vårdgivare och med de flesta försäkringsbolagen på den svenska försäkringsmarknaden.

Här finns vi

Vi finns på Backavägen 3 på Hisingen i Göteborg, ca 400 meter från Hjalmar Brantingsplatsen. Vår entré är vid parkeringen vid ”Färg och Tapetspecialisten.

Välkommen med din remiss till oss!