Evidia Skärholmen Röntgen ligger i Läkarhuset i Skärholmens centrum med bra kommunikationer nära till tunnelbanan och gratis parkering i anslutning till avdelningen.

Drop-in

Vi har drop-in för skelett- och lungröntgen. Det innebär att du inte behöver boka tid för dessa undersökningar. När din läkare har skickat remissen till oss är du välkommen till oss under vår drop-in tid. Undersökningen tar bara ett par minuter, men du kan behöva reservera lite längre tid för hela besöket. Du kan även välja att kontakta oss för att boka en tid för undersökningen. 

Remiss behövs

Remiss behövs för samtliga undersökningar. Den får du till exempel av din husläkare eller av annan läkare.

Tidbokning behövs för vissa undersökningar

Har du en remiss för datortomografi, magnetkamera eller ultraljud? Så snart vi har mottagit din remiss skickar vi en kallelse. Om du är ansluten till KIVRA så får du din kallelse där, annars kommer den med post. Vi kan vanligtvis erbjuda tid för datortomografi och magnetkameraundersökning inom 1-2 veckor. 

Svar på undersökningen

Svaret på undersökningen får du av din läkare (den läkare som har skrivit remissen).

Vad kostar det?

Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm, så sedvanliga patientavgifter och frikort gäller. Läs mer om regionens patientavgifter. Du kan betala besöket med kort eller få en faktura. 

Återbud

Anmäl återbud senast 24 timmar före bokad tid, i annat fall debiteras du enligt riktlinjerna för patientavgifter vid uteblivet besök utan giltigt skäl.

Bor du utanför Stockholm är du också välkommen till oss men förutsättningarna är olika inom regionerna. Ibland kan vi behöva en betalningsförbindelse från din hemmaregion. Har du en remiss för röntgenundersökning och vill komma till oss, ta kontakt med din region för information om vad som gäller för just där eller kontakta oss så hjälper vi dig.


Obs! För ombokning och avbokning var vänlig kontakta oss på tel. 08-120 670 00

Välkommen!