Vi vill hålla en hög servicenivå - vår målsättning är att erbjuda kort väntetid till samtliga undersökningar och ge snabba svar.

 

Så kommer du till oss

För att komma till vår magnetkameraenhet i Täby behövs remiss från behörig legitimerad vårdpersonal med fullt kostnadsansvar (Evidia Täby Röntgen har inte avtal med Region Stockholm). Vi tar också emot patienter via försäkringsbolag samt privatbetalande patienter.
Remiss behövs för samtliga undersökningar. Om du är ansluten till KIVRA så får du din kallelse där, annars kommer den med post.

Svaret på undersökningen

Svaret på undersökningen får du av din läkare (den läkare som har skrivit remissen).

Om magnetkameran

Vår nya toppmoderna magnetkamera har en innerdiameter på 80 cm. Den vidare diametern ökar komforten för patienten vid undersökningen och kan minska obehagskänslan för personer som upplever obehag av att vistas i trånga utrymmen.

Hög tillgänglighet

Alla MR-undersökningar tidbokas. Vårt mål är att erbjuda tid för undersökning inom 1 vecka. Möjlighet till akuta undersökningar kommer att finnas efter telefonkontakt.

 

Till dig som remittent

Elektroniska remisser och svar

Evidia önskar att elektroniska remisser och svar används av alla våra remittenter och vi erbjuder möjlighet till elektronisk uppkoppling mot flera journalsystem via Labportalen.

Se bilder och läsa svar via XERO

För våra remittenter kan vi erbjuda en tjänst för att se bilder och läsa svar på undersökningar som har utförts vid Evidia.

För anslutning till elektroniska remisser och svar eller om du önskar åtkomst till Xero kontakta oss på support@evidia.se

Har du frågor om Evidia Täby Röntgen, eller önskar Prislista, vänligen kontakta Karianne Flemming Jones, enhetschef  på 073-593 81 72 eller via mail på karianne.flemming.jones@evidia.se

Vi ser fram emot att erbjuda våra tjänster till er och hälsar er varmt välkomna med era MR-remisser till oss!