Med EQT Infrastructure har vi en erfaren och solid ägare i ryggen, och tillsammans har vi ambitioner att leverera ännu mer specialiserade tjänster med fokus på ytterligare teknologisk utveckling till det bästa för våra patienter. Samtidigt vill vi göra tjänster inom radiologi mer tillgängliga och effektiva, för att bidra till bättre hälsa för både individer och samhälle.

– I och med att vi nu blir en del av en renodlad radiologikoncern, kommer vi att ha större möjligheter att utveckla vår spetskompetens inom radiologi. Vår ambition är att bli Europas modernaste och mest patientsäkra radiologikoncern genom ett tätt kunskapsutbyte med våra kollegor runt om i Europa, vilket är något jag verkligen ser fram emot, säger Magnus Frank vd för Evidia Sverige.

Vi kommer att fortsätta det goda och nära samarbetet med remitterande läkare, specialister och partners och tillsammans göra det så enkelt som möjligt för våra patienter. Våra avtal med regioner och företag förblir oförändrade och vi fortsätter att leverera radiologiska undersökningar av hög kvalitet. Våra medarbetare är alltid fokuserade på att leverera på vårt kundlöfte; Radiologiska tjänster av hög kvalitet – alltid utförda med personlig omsorg och effektiv service.